Maar dat is nog niet alles. De Destroya textuur werd oorspronkelijk geïntroduceerd als exclusief voor de Stoya Destroya Girls Series Fleshlight,waarvan de inzending was gemodelleerd naar de volwassen filmster zelf, maar was later toegevoegd aan de lijst van texturen die beschikbaar waren in de algemene roze hoezen die u a la carte kunt kopen of via de Build Your Own configurator. Sindsdien hebben kopers zich afgevraagd of het verschil cosmetisch is of dat ze zich echt verschillend voelen. Vibrators en fleshlights zijn van alle tijden.

Om er zeker van te zijn dat ik alle basissen bestelde ik zowel de algemene en de Girls serie mouwen. In dit artikel ga ik me alleen richten op de volgende zakende sensatie en ervaring van de twee Destroya’s in het algemeen, maar in een apart artikel dat ik een absurd verhaal vertel over mezelf blinddoeken en proberen….om voor eens en voor altijd uit te vinden of de Fleshlight Girls mouwen voelen…. verschillend van de algemene roze hoezen.

Ordering en configuratie van de fleshlight

Ik heb al veel cases van eerdere bestellingen, dus voor deze verkenning deed ik mijn allereerste sleeve-only bestelling van de Stoya Destroya Fleshlight…. en bespaarde 40 dollar in totaal versus het kopen van de volledige koffer / Sleeve combinatie van Stoya Destroya fleshlight. Hier is waar om de Girls mouwen zonder doosjes te bestellen en hier is waar je de gewone roze mouwen kunt bestellen zonder doosje.

——-

Vulva van anotha’ mutha’ – de verpakte roze Destroya aan de linkerkant, de Girls serie Stoya Destroya in de verpakking aan de rechterkant

Pro-tip: bewaar de plastic doosjes die de mouwen zijn. verscheept. U kunt ze gebruiken om extra Sleeves vast te houden. Geweldig die Stoya Destroya Fleshlight.

Net als met alle andere productreviews van Stoya Destroya, kocht ik deze producten als een individueel met mijn eigen geld. Dit is niet een situatie waarin ze me eengratis product en nu voel ik me verplicht om er iets geweldigs over te zeggen.

Sommige context over wie deze recensie doet

Soms als ik een recensie lees van een product van deze aard, heb ik geenof de auteur het eerste seksspeeltje bekijkt dat ze ooit hebben gehad…. geprobeerd, of ze ooit seks hebben gehad, of dat ze de koning van de hardcore zijn… Kink. Om u te helpen beslissen of ik al dan niet in aanmerking kom om u voor te stellen wat wel of niet goed voelt voor U, hier is een beetje over mij. Eerst, ikvrij regelmatig 1-2 keer per week seks hebben, dus ik ben niet vreemd aan wat… is dat soort van baseline zoetheid waar het allemaal om draait. Ik ben ook al eens semi-methodisch (en impulsief) het uitproberen van Fleshlights voor meerdere jaren. Hier is mijn gênant lange lijst met links naar een aantal van mijn andere In Bed beoordelingen: Origineel (geen textuur), Wonder Wave, Lotus (Meisjes Serie), Mini Lotus, Vortex, Ice (Crystal), STU, Go Surge, Go Torque, Flight Pilot, Turbo Thrust, Turbo Boost, en beide Quickshots.Er zijn kerels die verder weg zijn dan ik, maar ik denk dat ze Ik ben nu een pro, de Doug Demuro van mannensekspeeltjes. God helpe degene die reinigtuit mijn shit als ik sterf. Maar de 30 pond aan neukspeelgoed dat is ontslagen… weg in mijn kast opzij, ik ben anders behoorlijk vanille. (Ironisch genoeg ben ik nog niet eens een cockring bezitten….nog niet)

En wat intieme statistieken betreft, ben ik vrijwel gemiddeld in alle en dit zal belangrijk zijn om op te merken in een paar paragrafen wanneer ik beschrijf de krapte – ik ben net onder de 6 “in lengte en 5,5” in Omtrek. Koop die Stoya Destroya Fleshlight!

Sensaties: ik voel de Stoya Destroya

Ik heb ervoor gekozen om eerst met de Girls-serie Stoya Destroya mouw te gaan, en ikkan je je niet herinneren dat je ooit zo opgewonden en vol met erotische verwachtingen was… over een solo-seksuele ervaring sinds ik mijn eerste Fleshlight heb geprobeerd. Ik heb letterlijk al jaren leest over hoe intens de Destroya zich voelde, en het interessante vingervormige ontwerp van de textuur van de textuur had echt mijn verbeelding sinds ik het voor het eerst zag. Om de verwachting te verhogen gelijkmatig Meer nog, de laatste Fleshlight die ik had geprobeerd was de eveneens populaire STU (Stamina Training Unit),waar ik niet veel van verwachtte, maar uiteindelijk helemaal verbaasd was… en verdoofd door de intensiteit van de sensaties. Als de saaie uitziende STU had het gevoel dat ik me afvroeg of de Destroya me zou laten flauwvallen.

——-

De doorsnede van de Destroya-textuur, zoals op de site te zien is.

——–

De realiteit. (Of, minstens zo goed als ik zonder een endoscoop kan, die ik wel heb, maar de resultaten zijn tot nu toe teleurstellend.)

Ik heb alle standaard smering en prep gedaan, werd supercomfortabel en ontspannen, en was in die staat die we allemaal kennen en die we allemaal kennen en in afwachting van liefde…van wat ik op het punt stond te voelen. Ik werkte zachtjes het Fleshlight naar beneden op de mezelf en wow…

De Destroya is strakker dan elke andere Fleshlight die ik tot nu toe heb geprobeerd – maar is dat een goede zaak?

Ik had dit niet verwacht, vooral gezien het feit dat ik van gemiddelde grootte ben. Ikan zich niet eens voorstellen hoe het is voor een man die dikker is. De Destroya is er al een tijdje en ik heb nog een paar andere recensies gelezen, en ik kan me niet veel verhalen herinneren dat de Destroya in het bijzonder… strak, maar voor mij, van de 13 Vleeslichten die tot nu toe geprobeerd zijn, de Destroya-bij beide…het Girls-model en de generieke mouw lijken het strakst en het strakst te zitten… de meest verlammende Vleeslamp die ik ooit gevoeld heb. Ik weet niet of het technisch gezien wel zo is. waar door de metingen, als het meer de dichtheid van de textuur is dan de dichtheid van de textuur… de kanaalspanning, of dat het gewoon is zoals ik het voel, maar het is… duidelijk strakker dan zelfs de compacte Go Surge, die eerder de strakste die ik geprobeerd heb. Klinkt leuk?

Het is goed, hou je vast op de tweede plaats, ik had altijd gedacht “hoe strakker de beter”, maar dat was tot ik dit voelde. Dat blijkt voor mij, Hoe dan ook, er is zoiets als te strak. Echter, het is niet zozeer dat het een onaangename spanning is, het is niet ongemakkelijk of pijnlijk… (met genoeg glijmiddel), maar het probleem voor mij is dat het de mouw veroorzaakt omvoel je je vaag. (Heb ik hier het hoogtepunt van de problemen van de eerste wereld bereikt? of wat? Luister verdomme gewoon naar dit gezeur. Triest.)

Goed, maar niet geweldig

Het is alsof de textuur zo verpletterd van de Stoya Destroyais tegen mijn penis dat ik dat niet kan. veel variatie waarnemen van de ene plek naar de volgende, zoals je zit, dus….dicht bij het filmscherm dat je niet echt kunt zien wat er gebeurt.En dan is er nog de glijmiddel te veel glijmiddel in een Fleshlight, zoals bij seks, maakt de dingen zo gladgestreken dat je je niet zo prettig voelt… wrijving, maar door de spanning van de Destroya moet ik meer glijmiddel aanbrengen…dan normaal om te voorkomen dat het oncomfortabel wordt. Ik kan gewoon niet voel ik evenveel magie gebeuren als met andere Vleeslichten en ik… beginnen nooit echt de specifieke kenmerken van de textuur te voelen. Terwijl ik met de STU verschillende alinea’s kon schrijven waarin ik de volgende zaken in detail kon beschrijven de sensaties en de effecten van de textuur, ik kan gewoon niet veel extraheren….om over de Destroya te schrijven, zelfs na tientallen en tientallen toepassingen… over een periode van acht maanden. Het voelt leuk – niet verbazingwekkend, gewoon leuk, en er is gewoon niet veel unieks om over te praten of… describe.

Op een gegeven moment probeerde ik tijdens dezelfde sessie met een Vortex heen en weer te schakelen.in een ander geval. Het verschil in wat ik kon voelen en het volume van de plezier dat ik kreeg van de Vortex, met zijn rechtse strakheid… en zigzaggende textuur, was significant. Ik kreeg zo weinig… tractie van de Destroya, maar zodra ik overging naar de Vortex, mijn begon het hele onderlichaam op te lichten en ik was plotseling op weg naar… het punt van geen terugkeer. Toen ik terugkeerde naar de Destroya – het voelde saai endik in vergelijking.

Verstoor me niet verkeerd, de Destroya is effectief genoeg en nog steeds meer onderhoudend dan mijn hand. Het haalt me er wel af – het duurt langer dan het duurt. neemt normaal gesproken een Fleshlight om me daar te krijgen en zo is het er een geworden… die ik soms voor een lange sessie zal gebruiken, maar het doet het niet in de grote stijl die sommige van de andere Fleshlights doen. De enige keer dat ik me voel… iets unieks of interessants is als ik het roteer of draai terwijl ik volledig ingevoegd, dat is een truc de Vortex kan ook doen, maar veel beter.

Als onbevooroordeeld en neutraal als ik probeer te zijn over deze dingen voordat ik om systematisch een product uit te proberen voor een In Bed review, heb ik vaak…. al begonnen met het formuleren van wat ik ga schrijven voordat ik zelfs maar de doos uitpak….
het. Tussen het lezen van andere recensies en gewoon mijn eigen verbeelding natuurlijk
om te willen vertalen hoe iets eruitziet naar hoe het zou kunnen voelen…
zoals, het is echt moeilijk te vermijden. In het geval van mijn STU-recensie,
Ik was bereid om te schrijven over hoe het hele uithoudingsvermogen training ding was…
waarschijnlijk gewoon een marketing gimmick en dat, gebaseerd op mijn indrukken van
hoe de textuur eruit ziet, het was waarschijnlijk een saaie mouw. In dat
geval, realiseerde ik me binnen de eerste paar seconden dat ik het mis had in iedere
Het was de meest intense mouw die ik ooit heb geprobeerd en uithoudingsvermogenstraining…
is geen grap.

Het is hetzelfde gebeurd met de Destroya – de realiteit is veranderd.
veel anders dan ik had verwacht, maar op de tegenovergestelde manier. Ik heb alleen
wist dat alle kleine noppen zich geweldig zouden gaan voelen. Niet alleen had ik
me voor te stellen dat ze zich opwindend zouden voelen als ik alleen al naar ze keek, had ik…
Lees zoveel andere verslagen van het plezier dat ze hebben veroorzaakt. Ik was voorbereid
om te ervaren, als de Destroya product kopie….
belooft, “de ultra piercing pleasure dome die u 360° zal geven…
graden van ongeëvenaarde gelukzaligheid”. Helaas moet ik er nog steeds niet in slagen om het te maken in wat
Ik zou omschrijven als een “pleasure dome” met deze one.

als ik een deel van de inventaris die ik heb opgebouwd….de Destroya is een van de eerste die ik kon laten gaan.

Om duidelijk te zijn, heb ik absolute gelukzaligheid ervaren met Fleshlights. De
STU, de Go Surge, de Flight Pilot (waarvan sommige mensen zweren dat het een miniatuur is).
Destroya), de Minilotus en de Vortex hebben me allemaal een cumulatief effect gegeven.
uren van duurzaam plezier, alleen geëvenaard door enkele van de beste partners…
seks die ik ooit heb gehad, maar ik kan er gewoon niet komen met de Destroya voor sommigen…
reason.

Verschillende slagen voor verschillende mensen, of is het ervaringsniveau?

Het is moeilijk voor te stellen dat we daar beneden allemaal zo verschillend aanvoelen.
Ik kan nog steeds niet geloven dat mijn ervaring met de Destroya, met name mijn ervaring met de Destroya
met het hebben van twee van hen – zowel de standaard roze als de meisjes – geprobeerd…
serie-looppas tegengesteld aan zoveel gloeiende kritieken die ik eerder had gelezen.
Uiteraard is er enige waarheid in het gezegde, “verschillende strepen voor
andere mensen”, waar ik zeker in andere artikelen naar verwezen heb…
omdat dit zo’n opmerkelijk letterlijk scenario is. Vibrators en fleshlights zijn voor mannen en vrouwen.

Maar ik kan het niet helpen maar ik vraag me af hoe deze beoordeling zou zijn geweest als
de Destroya was mijn eerste Vleeslamp ooit geweest, of als het niet alleen mijn eerste Vleeslamp ooit was, of als het niet alleen mijn
eerste Fleshlight, maar als ik nog nooit zoiets aangenaams had gevoeld…
dan mijn eigen hand …. als ik seksueel onervaren was. Duidelijkheid of niet.
vaagheid, zou ik er enthousiast over zijn geweest, alleen maar omdat het spannender was….
dan aftrekken? Waarschijnlijk.

Maar hier ben ik, praktisch pro na 13 Fleshlights, plus wat
andere producten, en als ik een deel van de inventaris kwijt moet, dan heb ik….
die zich tot nu toe heeft verzameld (wat ik echt zou moeten doen), de Destroya is….
als een van de eersten die ik kon loslaten. Als ik geen ervaring had met een van de eerste die ik kon loslaten, dan was dat wel het geval.
anderen, zou ik waarschijnlijk behoorlijk tevreden zijn als ik iets mooiers had….
dan mijn hand, maar als je eenmaal iets geweldigs hebt gehad, is het moeilijk om te gaan…
Verdict en aanbevelingen

Verdict en aanbevelingen

Ik realiseer me dat mijn account misschien lauw genoeg is om je terug te sturen naar
begin opnieuw in je zoektocht. Je hebt waarschijnlijk nog enkele andere recensies gelezen, gewoon
net als ik, enthousiast over de Destroya en nu voel je je je nog steeds een
een beetje onzeker. Sorry daarvoor. Dit is eerlijk gezegd mijn eerste ondergewaardeerde eerste keer.
ervaring met een Fleshlight naast de originele vloeiende
niet gestructureerd.

Of je nu je allereerste Fleshlight of je allereerste Fleshlight probeert te kiezen of je
ten vijfde, tenzij het idee van krapte meer verleidelijk is dan de mogelijkheid om
de verschillende kwaliteiten van de textuur voelen, of, tenzij je misschien een
iets minder omtrekkend dan gemiddeld, denk ik dat je meer opwinding voelt per
dollar met een aantal andere mouwen.

Als u op zoek bent naar uw eerste Fleshlight, van degenen in mijn
“onderzoekscollectie”, als ik me op één na van alles moet ontdoen, degene die ik
zou de relatief saai uitziende Minilotus blijven.
Het ziet er eenvoudig uit, maar voor mij blijft het perfect aanvoelen. In
nam ik er een paar maanden een pauze van om me te concentreren op
deze recensie en toen ik er vandaag voor de eerste keer op terugkwam, was het
voelde zo opwindend, vooral het gevoel van het kleine omgekeerde knijpende gedeelte…
genaamd de “Lotusbloesem” – dat ik was voorbij de finishlijn in iets meer dan een
minuut. Omdat ik er nog meer zin in had, heb ik het de volgende dag weer gebruikt….twee keer.
Ik heb de Mini Lotus al vier jaar en ik had verwacht dat ik me zou vervelen.
maar het is nog steeds mijn favoriet. Het is een soort van een
natuurlijke/verbeterde gewaarwording – het kan zowel sex-achtige als verdergaande gevoelens oproepen
sex-achtig, afhankelijk van hoe agressief je het beweegt. (Als je het nodig hebt met
een koffer, gebruik het gereedschap Bouw je eigen gereedschap en selecteer de Mini Lotus-textuur.)

Als je op zoek bent naar de volgende stap in de intensiteit, als ik ging
om slechts één speciaal super-verbeterd model te houden – iets dat een
volume van het gevoel dat verder gaat dan wat je normaal gesproken zou voelen tijdens de seks (zoals
een soort van incidentele traktatie), zou het de STU zijn, ook wel de Stamina Training Unit genoemd. Zoals ik in mijn volledige recensie van de STU schreef, is het als een muur van plezier. De tweede keuze zou de Go Surge zijn.
Het is een compact model, maar als je van gemiddelde grootte bent, moet het een
perfect gripvast en knus. Het voelt voor mij als seks hebben….
zonder condoom voor de eerste keer ooit, maar keer op keer, maar steeds weer alsof…
je hebt het nog nooit eerder gevoeld.

En tot slot, als je nog steeds echt geïnteresseerd bent in het proberen te voelen wat
had je je kunnen voorstellen dat de Destroya zich zou voelen als, vele anderen hebben….
beweerde dat de Vluchtpiloot….
is slechts een verkleinde versie van het Destroya textuurontwerp. Visueel
dat lijkt waar te zijn. Ironisch genoeg is het beduidend meer dan dat…
compact, vind ik de Flight Pilot de perfecte pasvorm voor mij, vergeleken met
aan de bijna te strakke Destroya, en het is misschien omdat de
textuur heeft ruimte om zijn magie op de juiste plekken te werken die ik voel als een
heel veel meer met de vlucht. In feite, hoewel de Mini Lotus is de Mini Lotus is de
de laatste Fleshlight die ik zou opgeven, is de Vluchtpiloot waarschijnlijk degene die ik…
meestal te gebruiken omdat het de beste balans van gemak en gemak is…
een verhoogd gevoel. Het voelt niet alleen heel goed aan, maar het is ook gemakkelijk.
te hanteren, snel schoon te maken, snel te drogen, snel te drogen en zeer goed op te bergen. Ervan uitgaande dat
Je bent minder dan 1,5″ lang, het enige wat je zou missen is….
het anatomische ontwerp van de ingang, waar ik niet zo veel om geef…
de tijd.